DE FINANCIËLE VOORDELEN VAN EEN HYGGE LIFESTYLEHey allemaal! Sinds kort ben ik helemaal into Hygge. Hygge (uitspraak: Hoe-gah) is een woord, uitdrukking, omschrijving maar voornamelijk een lifestyle. Hygge is een Deens woord dat eigenlijk niet vertaald kan worden, maar kunt vergelijken met het Nederlandse ‘Gezelligheid’. We noemen het dus voor het gemak gezelligheid. Eigenlijk is het zoveel meer dan dat.

Ik ga je bijpraten. Hygge kun je toepassen in jouw leven. Dit kun je doen in jouw sociale interactie, gerechten, huisdecoratie, mindset, kledingstijl en meer. Hygge betekent blij zijn met de simpele dingen in het leven. De focus ligt op knusheid en het heeft een hoog geitenwollensokken. Intens genieten van het nu. De natuur en de warmte in huis. Leg je smartphone weg en ga een boek lezen of houd je bezig met een creatieve hobby als breien.

HYGGE OMGEVING
In de herfst en in de winter komt Hygge helemaal tot zijn recht. We kunnen lekker binnen genieten van de warmte en de knusse omgeving. Steek de kaarsjes aan, maak een kop thee of warme chocomel en ga onder een dekentje helemaal zen worden en genieten van dit klein momentje voor jezelf.

Bespaarvoordeel: Je kunt geld besparen door thuis te blijven. Je hoeft namelijk geen geld uit te geven om te genieten